Hieronder de officiële uitnodiging;

fully booked

sorry

Geachte mevrouw, geachte heer,

 

 

Al tien jaar lang is Delen Private Bank met veel genoegen partner en hoofdsponsor van BRAFA. Samen met BRAFA vieren we dit decennium, hetgeen gekenmerkt wordt door een overvloed aan unieke kunstwerken met internationale uitstraling en bijzondere ontmoetingen.

We nodigen u dan ook van harte uit op de 61e editie van BRAFA op 30 januari om 11:30 voor een rondleiding gevolgd door een receptie op stand 36b van de Bank.

Onze gidsen zullen u met uitleg en anekdotes op een aangename en boeiende manier laten kennismaken met een selectie kunstwerken. Voor u is het een unieke gelegenheid om deze kunstbeurs op een andere manier te beleven.

Mogen wij u vragen uw aanwezigheid zo spoedig mogelijk te bevestigen via een mail naar kluyskens.pierre@gmail.com ; vermeld duidelijk de taalgroep, uw adres en de namen ( max. 2 ) voor wie de uitnodiging bestemd is. De groep is beperkt tot 20 personen: schrijf U dus zo snel mogelijk in, maar alleen als U zeker bent van uw komst. U ontvangt dan via de post een toegangskaart en meer informatie over de plaats van afspraak aan de ‘Reception Desk Delen’ in de inkom hal. We zullen u eveneens een toegangsticket voor de parking, een ticket voor de vestiaire en een bon voor de catalogus bezorgen.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen op onze stand.

 

Met vriendelijke